söndag 7 februari 2010

Min Helg

Fredag:
Vilken underbar dag och kväll!
Dagen bestod av trevligt jobb & lunch med favvo killarna A&O.
Kvällen spenderades med mina tjejer, närmare bestämt Linda, Anna, Anso & Lena.
Mat från Take-Off och jag kan berätta att vi hade tänkt att titta på film men vi kom aldrig ifrån matbordet för vi pratade pratade och pratade. Jag tycker det är helt underbart, jag är lyckligt lottad!


Lördag:
Vilken dag, det känns att vi går mot LJUSARE tider, jipiiiii!!!

Pojkarna är i Barcelona över helgen, ikväll ska de titta på fotboll..de är nog världens lyckligaste just nu :)

Idag så hälsade Alfred & jag på Linda och flickorna en sväng för lite "ljudboksuppladdning" för nu ska jag banne mig ut och gå!


Sen så for vi och handlande ingredienser för kvällens måltid (min favvo) KYCKLING CANNELLONI. Det är så galet gott, skriver ner receptet i slutet på blogginlägget :)
Kan det vara så att jag tänker inreda huset lantligt? O JA!

Jag köpte en tidning, det är LYX för mig. Jag kräver inte mycket, lite godis och en hemindredningstidning sen myser jag!
Vi hann och titta på en dålig film också, eller iaf halvdålig..CASE 39


Söndag:
Oskar och jag fick BARNVAKT och kunde för första gången på lääääänge bara vara vi. Så vi for till IKEA och kollade in soffor och garderober. Inhandlade lite vårlökar för att få lite vårkänslor om än det är februari.
Vi hade en mysig dag, jätte mysig!



Receptet:

1 st grillad kyckling
2 st squash
1 dl olivolja
2 st vitlöksklyftor
1 tsk salt
3 st mozzarellaostar á 125g
200 g soltorkade tomater i olja
1 st basilika, kruka
2 paket färska lasagneplattor
Såsen:
2 dlmini fraiche
340 g ajvar relish
3 dl mjölk
2 msk olja från tomaterna
1 tsk salt
Tillbehör
1 stparmesanost, hyvlad eller grovriven
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225°. Dra skinnet av kycklingen och skär köttet i småbitar.
2. Hyvla squashen i tunna skivor med osthyvel.
3. Blanda olja, pressad vitlök och salt i en skål. Blanda ner squashskivorna. Stek squashen i omgångar i stekpannan ca 2 min.
4. Grovhacka soltorkade tomater, (spara oljan till såsen) och basilika. Skiva mozzarella.
5. Fördela kyckling, squash, soltorkade tomater, mozzarella och basilika på lasagneplattorna. Rulla ihop och lägg dem efter hand i smord ugnssäker form, ca 25 x 35 cm, med lite olja. (Spara ev plattor som blir över, de går bra att frysa.)
6. Vispa samman creme fraiche, ajvar relish, mjölk, tomatolja och salt. Häll blandningen över rullarna. Grädda mitt i ugnen ca 25 min. Servera med riven parmesanost och sallad!

Inga kommentarer: