Tänkte visa med bilder hur jag gjorde min knäck, för nu har jag gjort lite mer så då passade jag på att ta bilder. Första satsen micrade jag i 7 minuter, de blev perfekt.
Andra satsen testade jag 8 minuter, de blev för hårda. Tredje satsen 7.5 minuter och den blev för lös. Hur går det ihop? Menom knäcken är lös eller hård spelar ingen roll för den kommer gå åt =)
Sen till PROJEKT JULSKINKA. Ett projekt jag brukar ro i hamn eftersom jag alltid köper färdigkokt julskinka.
Så jag griljerade skinkan och samlade ihop gänget för att avnjuta en skinksmörgås på kvällen.
Lite svår att skiva tyckte jag och strax därefter såg jag varför. Den var RÅ, jag hade köpt en okokt skinka!!!!!
Det brukar inte sluta bra när Anna spenderar för mycket tid i köket. Tur vi ska åka bort på julafton så jag får mig en skinksmörgås.
1 kommentar:
Ha ha, du är för rolig!!
Skicka en kommentar